Rezept

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*Meggi

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Rezept
« am: 17.12.2001, 03:46 Uhr »
Hallo
Ich suche das Rezept von den Cinamonrolls. Ich würd mich freuen wenn es jemand hat.
Gruß Meggi

*Nobby

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Re: Rezept
« Antwort #1 am: 17.12.2001, 09:13 Uhr »
Hallo Meggi,

Was sind Cinamonrolls - haben die vielleicht noch einen anderen Namen?
Liebe Grüsse
Nobbys WoMo-Welt

*scoutgirl

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Re: Rezept
« Antwort #2 am: 17.12.2001, 11:15 Uhr »
Hi Meggi
wie wärs mit diesem Rezept?
(Quelle http://www.allrecipes.com)

Cinnamon Rolls

Ingredients
1 (.25 ounce) package active dry yeast
3/4 cup warm water (110 degrees F/45 degrees C)
1/4 cup white sugar
3/4 teaspoon salt
1 egg, room temperature
2 1/2 cups bread flour

1/4 cup butter, softened
1 tablespoon ground cinnamon
1/2 cup brown sugar


Directions
1 In a small bowl, dissolve yeast in warm water. Let stand until creamy, about 10 minutes.
2 In a large bowl, combine the yeast mixture with the sugar, salt, egg and 1 cup flour; stir well to combine. Stir in the remaining flour, 1/2 cup at a time, beating well with each addition. When the dough has pulled together, turn it out onto a lightly floured surface and knead until smooth and elastic, about 8 minutes. Cover with a damp cloth and let rest for 10 minutes.
3 Lightly grease an 8x8 inch square baking pan. Roll dough out on a lightly floured surface to 1/4 inch thick rectangle. Smear the dough with butter and sprinkle with cinnamon and brown sugar. Roll up the dough along the long edge until it forms a roll. Slice the roll into 16 equal size pieces and place them in the pan with the cut side up.
4 Cover pan with plastic wrap and refrigerate overnight or cover and let rise at room temperature until doubled in
volume, about 45 minutes.
5 Preheat oven to 400 degrees F (200 degrees C). Bake rolls until golden brown, about 20 minutes.


 
(Diese Nachricht wurde am 17.12.01 um 11:15 von scoutgirl geändert.)
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*Kalle

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Re: Rezept
« Antwort #3 am: 17.12.2001, 11:38 Uhr »
Fremde sind Freunde, die man noch nicht kennt.
 
usa-stammtisch.de

*Meggi

  • Gast
Re: Rezept
« Antwort #4 am: 17.12.2001, 12:24 Uhr »
Hallo
Die Gebäckteile sehen aus wie hohe Rollkuchen,der Teig dürfte Hefeteig sein,die Füllung ist eine dunkle Zimt-Rosinen Masse.Super Lecker aber bestimmt tödlich fürs Gewicht.Muß man Probieren!!!