Nordamerika => American Life => Thema gestartet von: Meggi am 17.12.2001, 03:46 Uhr
Titel: Rezept
Beitrag von: Meggi am 17.12.2001, 03:46 Uhr
Hallo Ich suche das Rezept von den Cinamonrolls. Ich würd mich freuen wenn es jemand hat. Gruß Meggi
Titel: Re: Rezept
Beitrag von: Nobby am 17.12.2001, 09:13 Uhr
Hallo Meggi,
Was sind Cinamonrolls - haben die vielleicht noch einen anderen Namen?
Titel: Re: Rezept
Beitrag von: scoutgirl am 17.12.2001, 11:15 Uhr
Hi Meggi wie wärs mit diesem Rezept? (Quelle http://www.allrecipes.com)
Cinnamon Rolls
Ingredients 1 (.25 ounce) package active dry yeast 3/4 cup warm water (110 degrees F/45 degrees C) 1/4 cup white sugar 3/4 teaspoon salt 1 egg, room temperature 2 1/2 cups bread flour
1/4 cup butter, softened 1 tablespoon ground cinnamon 1/2 cup brown sugar
Directions 1 In a small bowl, dissolve yeast in warm water. Let stand until creamy, about 10 minutes. 2 In a large bowl, combine the yeast mixture with the sugar, salt, egg and 1 cup flour; stir well to combine. Stir in the remaining flour, 1/2 cup at a time, beating well with each addition. When the dough has pulled together, turn it out onto a lightly floured surface and knead until smooth and elastic, about 8 minutes. Cover with a damp cloth and let rest for 10 minutes. 3 Lightly grease an 8x8 inch square baking pan. Roll dough out on a lightly floured surface to 1/4 inch thick rectangle. Smear the dough with butter and sprinkle with cinnamon and brown sugar. Roll up the dough along the long edge until it forms a roll. Slice the roll into 16 equal size pieces and place them in the pan with the cut side up. 4 Cover pan with plastic wrap and refrigerate overnight or cover and let rise at room temperature until doubled in volume, about 45 minutes. 5 Preheat oven to 400 degrees F (200 degrees C). Bake rolls until golden brown, about 20 minutes.
(http://www.usa-reise.net/forum/images/smilies/cwm15.gif) (Diese Nachricht wurde am 17.12.01 um 11:15 von scoutgirl geändert.)
Titel: Re: Rezept
Beitrag von: Kalle am 17.12.2001, 11:38 Uhr
Wowwwwww Meggi, du stehst um 3:00 Uhr in'e Küche ??? nochmal- Hallo Meggi, guck mal hier rein http://www.northpoletimes.com/MrsClausKitchen/Recipe.cfm?RecipeID=84 http://www.recipesource.com/baked-goods/breads/07/rec0794.html
(Diese Nachricht wurde am 17.12.01 um 11:38 von Kalle geändert.)
Titel: Re: Rezept
Beitrag von: Meggi am 17.12.2001, 12:24 Uhr
Hallo Die Gebäckteile sehen aus wie hohe Rollkuchen,der Teig dürfte Hefeteig sein,die Füllung ist eine dunkle Zimt-Rosinen Masse.Super Lecker aber bestimmt tödlich fürs Gewicht.Muß man Probieren!!!