Hallo Moodymare,
hier mein Rezept aus einem amerikanischen Kochbuch, das ich mir mal mitgebracht habe:
2 tablespoons margarine or butter
2 cups finely chopped cooked potato or loose-pack frozen hash brown potatoes, thawed
1 1/2 cups finely chopped cooked corned beef or beef
1/2 cup chopped onion
2 tablespoons snipped parsley
1 to 2 teaspoons Worcestershire sauce
2 tablespoons milk (optional)
In a large skillet melt margarine. Stir in potatoes, meat, onion, parsley, Worcestershire sauce, and 1/8 teaspoon pepper. Spread evenly into skillet. Cook over medium heat for 8 to 10 minutes or till browned on bottom, turning occasionally. Stir in milk, if desired, and heat through. Serves 4.
Ich habe das auch schon mal ausprobiert, mit Corned Beef aus der Dose aus dem deutschen Supermarkt. Es sah gut aus, nur schmeckte es grausig, wegen dem Corned Beef, das nichts mit dem zu tun hat, was man in den USA darunter versteht.